lauantai 23. syyskuuta 2017

Pennut 6 viikkoa 😊





Pennut jo kuusi viikkoa!  MeillĂ€ on ollut kova meno ja vauhtia todella riittÀÀ :)  Ollaan puuhasteltu vaikka ja mitĂ€, ajeltu autolla Kaisa-tĂ€din hoiteisiin muutamana pĂ€ivĂ€nĂ€ ja kĂ€yty metsĂ€retkillĂ€ ja tutustuttu monennĂ€köisiin lajitovereihin.  MatolÀÀkkeetkin saatiin kolmatta kertaa ja ruokavalio on laajentunut kovin.  Edelleen perustan muodostaa Acanan pentunappula, mutta lisĂ€ksi pennut saavat Mushin ja Maukas-sarjan lihoja ja lihapullia sekĂ€ kasvissosetta, kaurapuuroa jne.  Ruokaan lisĂ€tÀÀn myös Nutrolin-pentuöljyĂ€.

Pihalle saatiin mukava, iso aitaus jossa on kiva vedellĂ€ pĂ€ivĂ€tirsoja.  Pahimmat virrat toki puretaan vapaana pihalla, kun meillĂ€ tĂ€tĂ€ lÀÀniĂ€ riittÀÀ, mutta aitaus on kiva kun pennut tĂ€ytyy saada pysymÀÀn yhdessĂ€ paikassa hetken aikaa :) Helpottaa myös sisĂ€aitauksen siivoamishommia, toki :) Hienosti pennut ovatkin saaneet sisĂ€siisteyden ajatuksesta kiinni, sillĂ€ monta yötĂ€ on jo mennyt tĂ€ysin kakkimatta sisĂ€lle!  Pisua toki riittÀÀ senkin edestĂ€, mutta sitĂ€ on kyllĂ€ mukavampi siivota..



Kaikilla pennuilla on nyt oma koti tiedossa ja jakokin alkaa jo hahmottua.  Narttupentujen suhteen ollaan jako jo tehty, ettĂ€ kuka pentu muuttaa mihinkin, mutta urosten suhteen katselen vielĂ€ hetken.  Kovin on tasaista sakkia niin pÀÀtös on vaikeampi tehdĂ€.  Jos olisikin selvĂ€t erot luonteissa niin tĂ€mĂ€ olisi helpompaa mutta juuri kun luulen pÀÀsevĂ€ni "kĂ€rryille" pojista niin niistĂ€ joku yllĂ€ttÀÀkin eikĂ€ toimi yhtÀÀn niin kuin olisin odottanut :)  No, ehkĂ€pĂ€ ensi viikon aikana nĂ€idenkin osalta saadaan jako tehtyĂ€!

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti