tiistai 29. heinäkuuta 2014

Talo "hiljenee".. :)

Tytöt lähtivät omiin koteihinsa viime viikonloppuna :) Armi, eli Myrock's Drama Queen sai uudeksi nimekseen Vimma ja Ansasta eli Myrock's Beauty Queenista tuli Rulla.  Vimma muutti Järvenpäähän Vertti-isukin seuraksi ja Rulla Ylöjärvelle tollerivanhuksensa taivasniityille päästäneeseen kotiin paikkaamaan tyhjäksi jäänyttä "tollokoloa" :) Toivon tytöille reippauta, iloa ja terveyttä! 

Tässä vielä 8-viikkoiskuvat tytöistä:

^ Armi

^ Ansa

Mitäpä me muuten ollaan puuhailtu.. Käyty uimassa, ratsastamassa, hankittu koirille kuntoa metsästyskautta varten ja toki keskitetty paljon vieraita (ja tuttuja). Niilo alkaa olla siinä iässä että kaipaa jo leikkikaveria ja niinpä meillä onkin käynyt usein kavereita leikkimässä ja katsomassa pentuja :) Viime viikonloppuna juhlittiin Niilon 4-vuotissynttäreitä vähän etukäteen kun haluttiin päästä nyt tulevana viikonloppuna autotapahtuma Pick-Nickiin.  Kaverisynttärit Niilo saa sitten viettää vähän myöhemmin :) 


Lisäksi meidän perheessä on uusi tulokas, sileäkarvainen kettuterrieri Sisu. Perheeseen on jo pitkään suunniteltu luolakoiraa ja nyt kun sopiva pentue tuli lapsuudenystävilläni vastaan niin eihän sitä voinut kuin alkaa tuumasta toimeen! :) Aika touhua on tuon terrierin virtaa purkaa, mutta onhan se superhauska ja älyttömän rohkea kaveri! On meillä kuin kotonaan ja häntä pystyssä menee kohti uusia seikkailuja :) 
^ Sisu 8vkoa

Alla vielä kuva ajokoirastamme Sennistä. Senni on nyt 3-vuotias ja aikas mainio tapaus hänkin. Ainakin lauhkea kuin lammas ja palvoo lapsia :) Lisäksi Senni on tosi ovela ja vetää aina karkureissuillaan pitemmän korren meistä.. Tänäänkin hää vapautti itsensä uudesta tarhasta ja juoksi jäniksen perässä, mutta onneksi nopeasti saivat jänikset rauhoitusaikansa takaisin kun Senni oli vielä ilman aamuruokaa ja palasi kotiin katsomaan joko ruokaa tulisi.. Eli onni onnettomuudessa tällä kertaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti