maanantai 6. lokakuuta 2014

Syksysyksysyksysyksysyksy

Otto 1,5 vuotta
Niilo 4 vuotta

Objibwa's Venancia NiBa "Nanci" 7 vuotta ja Hedera's Esprit de Corps "Luca" 9 vuotta
Niilo ajelee crossimopollaan kuin vanha tekijä :) Takana kulkeva hevosten hiekkainen harjoitusrata ja tällä hetkellä sängellä olevat pellot tekevät harjoittelusta helppoa ja mukavaa!

Ponipojat työn touhussa :)


Sisu on laumamme uusin tulokas!  Tässä kuvassa ikää 15 viikkoa.  Sisun tiedot löytyvät tästä
Kuva Claudia Erälahti

Sisu 15 viikkoa
Kuva Claudia Erälahti

Suomenajokoiramme Senni on nyt 3-vuotias.  Ei ehkä kaunein koira mitä maa päällään kantaa, mutta ehdottomasti yksi lempeimmistä <3  Sennin tiedot löytyvät tästä
Kuva Claudia Erälahti
Sisu 15 viikkoa
Kuva Claudia Erälahti

Näissä kuvissa ollaan Jokioisissa Kartanonpuistossa kävelyllä.  Lähellä on maatalouden esittelypuisto Elonkierto, jonka käymme usein poikien kanssa kiertämässä.  Näin syksyisin kun sieltä on suurin osa eläimistä jo lähtenyt talvisäilöön, sinne voi kivasti ottaa koiratkin mukaan ja pitää osan aikaa vapaanakin. 
Harmi, etten osaa vaihtaa näiden kuvien järjestystä kunnolla :) Saisi Sisunkin kuvat kaikki samaan.. Tässä siis Sisu vielä 15 viikkoa, kuva Claudia Erälahti


Niilo ja Sisu

Otto ja Luca
Tässä joitain kuvia syksystämme :) Rakastetaan koko porukka tätä vuodenaikaa kun ulkoilu maistuu, koirilla on kevyt olla kun ei ole kova helle, pojat tykkäävät vesileikeistä ja äiti ja isä pihahommista.  Kaamosmasennusta ei tässä talossa tunneta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti