maanantai 1. joulukuuta 2014

Pentusuunnitelmia :)

 
Jee, pitkästä aikaa minulla on pentusuunnitelmia :) Tolleririntamalla tällä kertaa, pikku-Mantalla eli Myrock's Superior Rumilla. Manta on kuvattu luustoltaan priimaksi (lonkat A-A, kyynärät 0-0) ja silmät sillä olivat viimeksi terveet, uusintapeilaukseen Manta menee vielä ennen astutusta tietenkin. Manta on PRA-A ja CEA-A. Manta kilpailee tokossa voittajaluokassa, mejässä avoimessa luokassa ja se on läpäissyt noutajien taipumuskokeen. Mukava monipuolinen harrastuskaveri siis jolta löytyy miellyttämisenhalua ja intoa moneen menoon! :) Sulhasvalinnankin olen Mantalle jo tehnyt ja siihen siunauksen uroksenomistajat jo saanut, kyseessä on parin pentueen kokeneempi isukki jonka tiedot paljastan pian! Jospa tästä pentueesta syntyisi minullekin se kauan kaivattu, uusi harrastuskaveri? ;) Mantan juoksua odotetaan alkavaksi alkuvuodesta eli kevätpentuja olisi toivottavasti luvassa!
Kuvissa Myrock's Superior Rum eli Manta :) ja kyllä, minulla on kaksi sijoitusnarttua joiden molempien nimi on Manta :D eli tuleville pentujen kodeille asetan ehdoksi ettei pennun kutsumanimeksi saa tulla Manta! ;)

Tänään käytiin luustokuvilla Bimbon ja Remun kanssa Myrock's Lucky -bc-pentueesta. Bimbo on siis pentujen emän omistajan Kaisan luona asuva yhteisomistusnarttumme Myrock's Lucky Bastard (ah, toi nimi niiiin vaan toimii yhäkin :D ) ja Remu on Myrock's Lucky Luke. Molemmilla terveet silmät, Remulta tutkittiin myös polvet terveiksi ja lonkat ja kyynärät näyttivät hyviltä myös. Nyt odotellaan sitten Kennelliiton lausujan mielipidettä vielä jännityksellä! Aina tää on yhtä jännää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti