sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Aika pentujen kanssa menee kuin siivillä!

 Pennut täyttävät huomenna jo 6 viikkoa, enkä ole ehtinyt tänne blogiin mitään heistä edes päivittämään pitkään aikaan!  Olen luonut pentujen tuleville perheille oman facebook-ryhmän ja siellä on niin helppoa jakaa livevideoita ja kuvia, että tämä blogin päivittäminen aina jää ja unohtuu, pahoitteluni.. Pentujen kanssa on kuitenkin mennyt tosi kivasti, ovat vauhdikkaita ja iloisia tyyppejä joiden kanssa aika on hurahtanut kyllä todella nopeasti, parin viikon päästä pitäisi jo omiin koteihin lähteä! 
 






Rakennettiin poikien kanssa pennuille suuri aitaus metsänreunaan, se on niille tosi kiva peuhupaikka ja lisäksi puut antavat hieman suojaa myös aurinkoa vastaan, niin eivät kuumat kelit pääse uuvuttamaan reippaita ulkoilijoita 😊 Lisäksi metsä tarjoaa pennuille hyvän alusen motoristen taitojen kehittämiseenn ja aika sitten näyttää, toimiiko koirilla sama kuin ihmisilläkin, että metsän hyvien bakteerien pitäisi auttaa allergioiden torjumisessa.  Ei sillä, ei pentujen kummallakaan vanhemmista mitään allergioita tokikaan ole, mutta katsotaan, millaiseksi heidän immuniteettinsä sitten ajan myötä muodostuu. 











Riistaan ollaan tutustuttu lähes päivittäin ja metsäretket on aloitettu 😊  Paljon tongittavaa luonnosta pennuille löytyykin ja tahti on vielä verkkainen, mutta nopeutuu kerta kerralta!



Ruu imettää pentuja vielä useampaankin kertaan päivässä, mutta lisäksi ne saavat myös kolmesti päivässä kiinteää ruokaa.  Ensi viikolla lisään heille neljännen aterian, jotta Ruulle jäisi edes jotain kaloreita itselleenkin, se on laihtunut kovasti vaikka syö 4-5 kertaa päivässä isoja annoksia ruokaa, mutta siirtää ilmeisesti kaiken pentuihin, ne kun ovat kasvaneet koko ajan oikein mallikkaasti Ruun hoikistumisesta huolimatta.  Luonto on hassu, se turvaa jälkeläiset ensin ja sitten vasta loput jää äidille..








Puutarhammekin pennut ovat jo valloittaneet ja nurmikolla onkin mukavaa kirmata ja kaivella koloja 😀 Lasten kanssa on kiva telmiä ja meidän pojat kyllä rakastavatkin pentujen kanssa puuhailla, eli innostus on molemminpuoleista!  Kaiken maailman kolmipyöräiset härvelit, ruohonleikkuri, painepesuri, kompura ja moni muu tulevat tässä puutarhassa kyllä tutuiksi, kun joka päivä jokin vehje täällä huutaa 😀 Ei tarvitse huvipuistoa rakennella, kun luonto ja vilkas elinympäristö tarjoavat ne jo ihan "talon puolesta"! 😍

Aurinkoista kesää kaikille blogini lukijoille, näistä pennuista päivitän niiden koteihin lähdön yhteydessä varmasti vielä, mutta sitten jäädään lomalle ja tekemään uusia suunnitelmia! 😇





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti